tiistai 31. toukokuuta 2016

Mandala Madness – osa 1

Mikä ihmeen Mandala Madness? Kevään mittaa yksi jos toinenkin virkkaaja on julkaissut kuvia omista Mandala Madness -töistään. Toinen toistaan ihanampia, kauniimpia, värikkäitä kuvia. Kyseessä on CAL eli crochet along -projekti, suomeksi virkataan yhdessä. Työstä tulee lopulta peitto, jos jaksaa tehdä loppuun asti. Ohje julkaistaan osissa, osia on yhteensä 18 ja uusi osa julkaistaan torstaisin. 11 osaa on jo julkaistu.

Olen ihastellut toisten töitä, mutta aluksi en oikein innostunut itse. Sitten näin facebookin virkkausryhmässä yksivärisen version, ja hullaannuin täysin. Karnaluksin reissulta hankin työhön sopivat langat. En kuitenkaan lopultakaan päätynyt yksiväriseen lankaan vaan liukuvärjättyyn. Sinisen eri sävyt sopivat sisustukseen, joten tästä tulee toivottavasti hieno!

Alku lähti vauhdikkaasti käyntiin. Ensimmäinen osa valmistui tuossa tuokiossa. Pelkästä ensimmäisestä osasasta voisi periaatteessa tehdä vaikka patalapunkin. Sopivaa kuumuuden kestävää lankaa ja vuorikangas, niin siinähän se olisi.

Täältä löytyy Mandala Madnessin ohje. Suomenkieliset selkeät ohjeet löytyvät erikielisten ohjeiden listasta, kun klikkaa kunkin osan ohjeen auki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti