tiistai 15. maaliskuuta 2016

Ihanan keväinen tulppaanihuivi

neulottu hartiahuivi Ullaneule


Käykö muillekin niin, että lankakaupassa joku ihana lanka puhuttelee niin, että sitä on ihan pakko ostaa monta kerää samantien? Ostohetkellä on jonkinlainen mielikuva siitä, mitä langasta on tarkoitus tulla. Kotona sitten asiat eivät etenekään ihan suunnitellusti. Sitä täydellistä ohjetta ei löydykään, lankaa onkin liian vähän, se täydellinen ohje onkin ihan erilaiselle langalle eikä millään jaksa muokata ohjetta. Ehkä jotain tuli aloitettuakin, mutta aloitettu työ ei vain tunnu oikealta, joten purkuun menee.

Minulle on käynyt näin luvattoman monta kertaa. Välillä ryhdistäydyn ja yritän saada tehtyä hamstratuista langoista jotain. Edes jotain. Mitä vaan. Jossain vaiheessa en vain kehtaa ostaa lisää lankoja ennen kuin entisistä pääsee eroon.

Tällä kertaa sain lopulta jotain kaunista aikaiseksi. Nämä langat olivat odottaneet sopivaa hetkeä jo useamman vuoden. Alunperin langoista piti tulla tunika tai jotain sen tapaista, mutta jostain syystä langat eivät koskaan taipuneet siihen mielikuvaan, mikä minulla ostohetkellä oli. Kolmiohuivi näistä lopulta sitten tuli, vanhalla Ullaneuleen ohjeella.Lankaa jäi vielä pari kerää yli, saa nähdä koska saan lopuista langoista jotain aikaiseksi.Lanka on edelleen minusta aivan ihanaa eikä huivikaan ole hassumpi!

neulottu hartiahuivi

neulottu hartiahuivi

neulottu hartiahuivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti